klient tilbagemeldinger


Fibromyalgi og forstoppelse 30/1 2016


  Da jeg i sin tid startede hos Jens Jørgen, var det primært pga. kroniske nervesmerter i det meste af kroppen og kronisk forstoppelse gennem 20 år.

Jeg har været igennem stort set alle slags behandlinger for mine smerter (især inden for den alterna-tive verden) og ikke mindst forstoppelsen. Mange har virket - men kun lidt og kortvarigt.

Efter endt forløb hos Jens Jørgen kan jeg med stor glæde konstatere, at min forstoppelse er VÆK, og at det nu er mig, der styrer mine smerter og ikke omvendt. Fremtiden ser lys og dejlig ud - alt dette fordi jeg tog chancen og kastede mig ud i et forløb hos Jens Jørgen, hvilket jeg aldrig vil fortryde.

Nu er manden også blevet inspireret. 😉

Smil fra A. Nielsen...


 Panikangst og angst for angsten. 6/1 2015:


Jeg havde i en længere periode lidt af panikangst, der efterhånden også havde udviklet sig til angst for angsten.

Efterhånden fyldte det, så meget i mit hoved, at jeg var ved at bliver helt skør. Det var virkeligt slemt.

Efter at have læst om TFT behandlinger, fandt jeg Jens Jørgen på DETT.DK

Jeg kontaktede ham en lørdag formiddag, hvor det var helt slemt (og det vil jeg ALDRIG glemme ham for)

Jeg kunne komme kl 16 samme dag, han kunne godt høre, det her var da helt galt. Jens Jørgen er et meget varmt og tillidsvækkende menneske.

Jeg kan ikke forklare hvad der sker under behandlingerne, men han kan noget og DET VIRKER

I dag ca 2 måneder senere, har jeg det bedre end jeg har haft det i meget lang tid. Er noget under opsejling, banker jeg og bruger de redskaber, som jeg fik med derfra. Det er også en stor trykhed, at jeg ved, Jens Jørgen aldrig er længere væk end telefonen.

Fik også en sidegevinst med derfra, jeg har været ryger i 45 år og det er nu 9 uger siden, jeg sidst har røget! 


I. E


 Edderkoppefobi, smerter m.m. K.S. 22/9 2015


Jeg begyndte i tankefeltsterapi hos Jens Jørgen i håb om at komme af med min edderkoppefobi, som i mange år har begrænset mig f.eks på rejser. Jeg regnede med, at det var det!

Men det viste sig hurtigt under terapien, hvor Jens Jørgen forsigtigt slog med sin finger på min hånd, at der bag edderkoppefobien gemte sig nogle gamle negative oplevelser, som har påvirket mig gennem min opvækst og helt frem til nu, hvor jeg er 57 år. Det var hårdt at "se" på oplevelserne igen, og jeg blev dybt berørt. Med Jens Jørgens rolige og jordnære væsen, lykkedes det ham at få talt mig gennem de ting, der dukkede op. Jeg oplevede, at den energi, jeg har haft investeret i de ubehagelige hændelser, blev frigivet, og jeg følte en form for lethed, som jeg stadig føler her et par måneder efter behandlingerne. Ting blev helt sikkert sat på plads! Smerterne i nakken, som jeg har døjet med, er væk. Om det skyldes den lettelse, jeg opnåede gennem terapien eller den massage, jeg også fik, ved jeg ikke. Men det er helt sikkert, at Jens Jørgen er rigtig god til hurtigt at finde de ømme punkter, man har i kroppen og påvirke dem. Jeg var hos Jens Jørgen 5 gange i alt. Og hov!!!!! Edderkop-pefobien er væk:-)


T.L.

Hej Jens Jørgen

Jeg vil bare skrive for at sige tak. Fra at være lidt af en skeptiker, så er jeg igen overbevist on at du kan udrette mirakler. Status er, at fra at være fyldt med modløshed, er jeg proppet op med glæde. Jeg har smidt halvdelen af mine piller og føler mig ikke så fastlåst som før. Jeg havde noget udslæt på min ryg, der næsten er væk, og jeg får ikke de samme kramper i kroppen. Jeg glæder mig til næste gang. Tusind tak!