Kaos og selvmordstanker

Min varmeste anbefaling, vil jeg give Jens Jørgen, for hans yderst tillidsfulde/professionelle måde at arbejde på, når livet gør ondt fysisk og psykisk.


Har været der før og på magisk vis, er jeg tilbage i livet fyldt med ro og kærlighed.

Jeg kom til J.J., da en episode i mit liv havde rusket voldsomme følelser af kaos op i mit indre.

Det tog til og hver dag var “spil for galleriet” udadtil. Indeni bar jeg på følelsen af en håndgranat, som var sprunget.

Det gjorde SÅ ondt, dybt gennem marv og ben som jeg ikke kunne genkende fra tidligere.

Jeg var blanding af ked af det konstant, frustreret, magtesløs, flov, ramt af skyld og skam, mistede troen på mig selv, selvtilliden dalede, var klar til at flygte. Det kulminerede en aften på vej fra job. Bilen ville gerne stoppe på Vejlefjordbroen og trangen til at følge impulsen, var skræmmende tæt på. Men ak, det er jo ikke det jeg vil.

 

Jeg kontaktede Jens Jørgen i stedet for. Han hjalp mig til at tage tyren ved hornene og face hver stykke der var gået af håndgranaten, indeni mig. Jeg vidste det ville komme til at gøre så ondt, men vidste han havde facitlisten på at samle den håndgranat.

Første stykke blev sat på plads, da han overbeviste mig om at der altså er vældig langt ned fra den bro 🙂. Så galt gik det jo heldigvis ikke.

Jeg har nu været 4 gange i den “varme stol”. Ved hjælp af TFT/healing og alt andet viden J.J har, har jeg været vidt omkring og tilbage i mit liv (og tidligere) og fundet udløseren til den totale sprængning, som opstod indeni i mig.

Idag har jeg igen fodfæste, fået et utrolig stærkere forhold og mærker for første gang, hvad virkelig samhørighed på godt og ondt er i et forhold. Jeg har fået placeret skyld og skam. Forløst barndomstraumer. Formår at skille ad hvad jeg skal tage mig af og hvad der ikke er mit problem.

Tak for dig J.J., for at du, på din helt egen unikke måde, gør det trygt at lade tårerne falde, mærke smerten bide så grusomt et øjeblik, så den på magisk vis forsvinder. Tak for at du formåede at undgå at jeg ikke løb ud af din dør, når det blev for svært.

Tøv endelig ikke med at kontakte J.J. hvis du står i fysiske eller psykiske udfordringer.

De bedste hilsener LisbethSorg og angst: 6/5 2022

Jeg blev anbefalet Jens Jørgen, som introducerede mig for TFT (tankefeltterapi) og TBT (Trans biologisk traumeterapi) Jeg havde en stor sorg efter at have mistet min hund. Allerede efter første session hjalp det gevaldigt. Jeg var ydermere et forløb på psykiatrisk afdeling og havde en del at slås med, Jens Jørgen foreslog at vi kunne arbejde lidt med det, og det har nu gjort at jeg skal afsluttes på psykiatrisk afdeling, da jeg simpelthen har fået det så godt, takket være hans terapi. Jeg har i dag været til session igen, da jeg havde en del angst og må bare erkende at terapien hjælper på både krop og sind. Jeg har lært meget om mig selv i dette forløb. Pernille Nielsen 


Føler mig lettet og fri: 24/8 21 

Hej Jens Jørgen.

Jeg føler mig lettet, mere fri og mere glad (også for mig selv) siden jeg var hos dig. At være uønsket, være i vejen fra fødsel, har fyldt mere end jeg nogensinde har været klar over. Jeg har de seneste dage tænkt en del over hvad der er sket for mig de sidste par år, og hvad det har betydet for mig. En kæmpe forandring. Jens Jørgen tak for at du har mega andel i det, og igen tak for nu. Jeg tror jeg PT selv klarer det som måtte komme. Ellers ved jeg hvor du bor, som du plejer at sige, så hvis noget dukker op ved jeg at jeg kan komme.

Af hjertet tak. KH Anette K.


Bedre livskvalitet: 20/12 19

Oprindeligt kom jeg til Jens Jørgen, da jeg i mange år havde haft problemer med at falde i søvn. Det fik vi ret hurtigt fat i, ved at arbejde med nogle temmelig voldsomme episoder igennem mit liv.

Jeg troede det var det, men jeg fik mere og mere ondt i nakke, skuldre og mave. Der lå flere uforløste bekymringer/traumer.
Jeg var vældig lettet og fri for smerter da jeg igen gik fra Jens Jørgen, men det samme skete igen efter 5-6 dage. Ondt i nakke, skuldre og mave.
Det har til tider været hårdt at arbejde med. Flere af episoderne var ubevidste større eller mindre traumer/bekymringer helt tilbage til barndommen.
Efter flere behandlinger fra Jens Jørgens " værktøjskasse" holdt mine smerter op med at komme igen.
I dag føler jeg mig lettet, gladere, fri og uden stress. Jens Jørgen har formået gennem sine behandlinger at" få hul igennem", så jeg oplever der er blevet mere plads og rum til at arbejde med at ændre nogle leveregler/vilkår, og udvikle mig selv i positiv retning.
Dog faldt jeg for nylig med hovedet forrest ind i en mur. Det var så kraftigt at jeg kunne mærke at hovedet " blev slået ned i kroppen". Jeg fik vældig ondt i nakke og skuldre efterfølgende, og  havde svært ved at dreje hovedet.
Jeg har igen været hos Jens Jørgen et par gange, hvor vi har arbejdet med TBT,TFT, healing og massage.
Som "bonus" fik vi denne gang arbejdet med min højdeskræk, så jeg nu kan komme en hel del højere op på stigen.
Af hjertet tak Jens Jørgen


Traume /angst efter overfald: 13/12 2019

Jens Jørgen er yderst kompetent til sit job med hjertet på rette sted, nem at få tillid til, ydmyg omkring hans evner, går til problemet med største respekt for klienten og finder på smukkeste vis kimen til traumet/problemet og får det på magisk vis forløst. 
Jeg kom, bla. med et traume efter et overfald, og havde angstlignende anfald, når jeg stødte ind i overfaldsmanden efterfølgende. Hvilket afholdt mig fra at køre visse strækninger, handle i den lokale by..
Efter en behandling hos Jens Jørgen, hvor vi havde gennemgået traumet, mødte jeg faktisk overfaldsmanden, og jeg bemærkede at jeg var total i ro indvendig.. Det var en stor byrde der var væk fra mine skuldre og situationen styrer ikke længere min hverdag. 


Går du med et problem, fysisk som psykisk,  du ikke rigtig kan få hul på kan jeg varmt anbefale dig at kontakte Jens Jørgen.

Jeg er selv en kvinde der ikke har nem ved at slippe kontrollen og have tillid til et andet menneske skal komme ind under huden på mit indre. Den barriere formår Jens Jørgen at bryde på tryg, naturlig, professionel og kærlig måde.

Så kan kun anbefale dig at tage kontakt, hellere idag end i morgen, så du kan få løsnet op på blokeringer og mærke glæden og roen i livet.

Jeg kunne, så kan du også.

Dybeste taknemmelighed.

Lisbeth


Mareridt/følelse af afmagt 24/1 2019

 

Her i efteråret var jeg udsat for en traumatiserende dag. Efter nogle døgn begyndte jeg at ligge søvnløs, og havde mareridt om natten, på den måde at dagens hændelser og følelser blev gennemspillet igen og igen, og oplevelserne fyldte rigtig meget også i dagtimerne. Jeg var stresset og følte mig meget presset.

 

Jeg opsøgte Jens Jørgen, som meget hurtigt førte mig tilbage

gennem følelser / traumer som var blevet tricket den dag. Gennem en oplevelse

som 15 årig og en da jeg var ca. 10 år og videre bagud til første traume.  Hele processen tog kun ca. 25 min. og alle

følelserne af afmagt, være alene, ikke være god nok, ikke blive forstået og

mange flere, er pist borte. Jeg kan stadig erindre dagens forløb, men det er

blottet for følelser. Så meget at det allerede er svært at genkalde dem for at

notere her. Jeg er helt rolig og føler ikke længere noget pres eller stress.

Det er fantastisk hvad Jens Jørgen kan med sin gode intuition og TransBiologisk Traumeterapi. 

 

Kan varmt anbefales til alle!!

 

Tusind tak Jens Jørgen!!

Kærligst Margrethe Foged

 

 

Kronisk astma 18/1 2019

 

Efter den succesen med min datter med angst, talte jeg med Jens Jørgen om, hvorvidt han kunne afhjælpe min yngste datter i forhold til astma. Jens Jørgen måtte fortælle mig, at hun med sine kun 11 år, sandsynligvis stadig er energimæssigt forbundet til mig, hvorfor han anbefalede at vi kunne starte med at arbejde med mig – min astma og mine udfordringer først, og se om det også ville gøre en forskel for hende.

Jeg har været hos Jens Jørgen 4 gange og er mere end overrasket.

Det skal lige tilføjes at jeg gennem mit liv har forsøgt mig med adskillelige alternative behandlingsformer. Jeg har oplevet forbedringer gennem akupunktur, zoneterapi, hømøopatisk behandling, men aldrig har fået helt bugt med det.

Jeg kan i skrivende stund berette at jeg gennem de sidste 3 måneder ikke har taget min astma medicin – trods det at efterår, kulde, fugt og blæst altid har været en tricker, der har forværret min tilstand. Helt ultimativt oplevede jeg d. 31/12 2018 at løbe 5 km uden stop, uden medicin og uden astma.

Min datters astma er ikke forsvundet men hendes anfald er drastisk reduceret og hun tager knap så meget medicin som før.

Jens Jørgen siger at det bør følges op med behandling af hende også.

 

TAK Jens Jørgen  

fra Trine Q Moltzen

 

Teenager med angst 16/1 2019

 

Jeg kom i kontakt med Jens Jørgen i forbindelse med en weekend workshop i Vejle i sommeren 2018. Vi talte en del sammen. JJ har et behageligt væsen og jeg fik hans visit kort med mig derfra.

 Ca. to uger efter kom jeg til kort i forhold til min ældste datters angstudfordringer. Hun og vi har arbejdet med det længe og intenst i samarbejde med psykologer i et forløb kaldet ”cool kids”. Vi har snakket meget og det har rykket konstruktivt. Men denne dag råbte hun til mig. 

”MOR JEG ORKER IKKE AT SNAKKE MERE !! – Det hjælper mig IKKE mere – det er som om det gør det hele meget værre.”

Og så slog det mig. Hvis ikke hun vil snakke, så ved jeg ikke længere hvad jeg JEG skal stille op?

Jeg greb min pc og fortalte hende at hun skulle læse lidt om det Jens Jørgen gør med TBT, TFT og EFT.

Hun sagde ja til at prøve.

Min datter oplevede en så stor forandring med sine udfordringer og er selv forbavset over hvordan hun trods sporadiske udfordringer i sit teenageliv, ikke oplever angst længere. ”Det er som om det ikke er der længere” – sådan beskriver hun det.

tak fra Trine Q M

 

 

Fibromyalgi og forstoppelse 30/1 2016

 

  Da jeg i sin tid startede hos Jens Jørgen, var det primært pga. kroniske nervesmerter i det meste af kroppen og kronisk forstoppelse gennem 20 år.

Jeg har været igennem stort set alle slags behandlinger for mine smerter (især inden for den alterna-tive verden) og ikke mindst forstoppelsen. Mange har virket - men kun lidt og kortvarigt.

Efter endt forløb hos Jens Jørgen kan jeg med stor glæde konstatere, at min forstoppelse er VÆK, og at det nu er mig, der styrer mine smerter og ikke omvendt. Fremtiden ser lys og dejlig ud - alt dette fordi jeg tog chancen og kastede mig ud i et forløb hos Jens Jørgen, hvilket jeg aldrig vil fortryde.

Nu er manden også blevet inspireret. 😉

Smil fra A. Nielsen...

 

 Panikangst og angst for angsten. 6/1 2015:

 

Jeg havde i en længere periode lidt af panikangst, der efterhånden også havde udviklet sig til angst for angsten.

Efterhånden fyldte det, så meget i mit hoved, at jeg var ved at bliver helt skør. Det var virkeligt slemt.

Efter at have læst om TFT behandlinger, fandt jeg Jens Jørgen på DETT.DK

Jeg kontaktede ham en lørdag formiddag, hvor det var helt slemt (og det vil jeg ALDRIG glemme ham for)

Jeg kunne komme kl 16 samme dag, han kunne godt høre, det her var da helt galt. Jens Jørgen er et meget varmt og tillidsvækkende menneske.

Jeg kan ikke forklare hvad der sker under behandlingerne, men han kan noget og DET VIRKER

I dag ca 2 måneder senere, har jeg det bedre end jeg har haft det i meget lang tid. Er noget under opsejling, banker jeg og bruger de redskaber, som jeg fik med derfra. Det er også en stor trykhed, at jeg ved, Jens Jørgen aldrig er længere væk end telefonen.

Fik også en sidegevinst med derfra, jeg har været ryger i 45 år og det er nu 9 uger siden, jeg sidst har røget! 

 

I. E

 

 Edderkoppefobi, smerter m.m. K.S. 22/9 2015

 

Jeg begyndte i tankefeltsterapi hos Jens Jørgen i håb om at komme af med min edderkoppefobi, som i mange år har begrænset mig f.eks på rejser. Jeg regnede med, at det var det!

Men det viste sig hurtigt under terapien, hvor Jens Jørgen forsigtigt slog med sin finger på min hånd, at der bag edderkoppefobien gemte sig nogle gamle negative oplevelser, som har påvirket mig gennem min opvækst og helt frem til nu, hvor jeg er 57 år. Det var hårdt at "se" på oplevelserne igen, og jeg blev dybt berørt. Med Jens Jørgens rolige og jordnære væsen, lykkedes det ham at få talt mig gennem de ting, der dukkede op. Jeg oplevede, at den energi, jeg har haft investeret i de ubehagelige hændelser, blev frigivet, og jeg følte en form for lethed, som jeg stadig føler her et par måneder efter behandlingerne. Ting blev helt sikkert sat på plads! Smerterne i nakken, som jeg har døjet med, er væk. Om det skyldes den lettelse, jeg opnåede gennem terapien eller den massage, jeg også fik, ved jeg ikke. Men det er helt sikkert, at Jens Jørgen er rigtig god til hurtigt at finde de ømme punkter, man har i kroppen og påvirke dem. Jeg var hos Jens Jørgen 5 gange i alt. Og hov!!!!! Edderkop-pefobien er væk:-)

 

T.L.

Hej Jens Jørgen

Jeg vil bare skrive for at sige tak. Fra at være lidt af en skeptiker, så er jeg igen overbevist on at du kan udrette mirakler. Status er, at fra at være fyldt med modløshed, er jeg proppet op med glæde. Jeg har smidt halvdelen af mine piller og føler mig ikke så fastlåst som før. Jeg havde noget udslæt på min ryg, der næsten er væk, og jeg får ikke de samme kramper i kroppen. Jeg glæder mig til næste gang. Tusind tak!